• Service

Ett korrekt utfört underhåll av en dekantercentrifug ger längre livslängd och högre tillgänglighet. Även resultatet av slamavvattningen påverkas av professionell service. Noxons serviceavdelning bistår kunder över hela världen med eftermarknadstjänster för Noxons dekantercentrifuger.

Reservdelar

Order på lagerhållna delar kan normalt levereras från Noxon samma dag eller dagen efter. Noxon ger kunden tillgång till orginaldelar med snabb leverans och hög kvalitet.

Uppgraderingar

Noxons produkter utvecklas och förbättras samtidigt som vissa delar på en befintlig installation åldras. Genom att uppgradera en äldre dekantercentrifug med exempelvis ny elektronik för styrning ökar tillgänglighet och funktionalitet.

Förebyggande underhåll

Dekantercentrifuger är ofta kritiska maskiner i en process. Noxon erbjuder fördelaktiga serviceavtal med årliga besök av kvalificerade tekniker. På så vis säkerställs en maximal tillgänglighet.

Inneservice

Inneservice av dekanterns rotor utförs i Noxons verkstad. En komplett renovering utförs och slitdelar ersätts med orginalreservdelar från Noxon.

Avhjälpande underhåll

Noxons servicetekniker hjälper kunder att hantera fel och driftstörningar på kort varsel när så är nödvändigt.


  

Vi vet att våra produkter ofta måste fungera dygnet runt och  året om för att våra kunder ska vara nöjda.

Kontakta oss

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.